Той  коментира, че лидерите на трите формации – ВМРО, ВОЛЯ

...
Той  коментира, че лидерите на трите формации – ВМРО, ВОЛЯ
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов във Варна: Ромите превърнаха раждането в професия за източване на социалните фондове


Той  коментира, че водачите на трите обединения – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ са единствените, които са посочили на българското общество, че не са водачи на партии, чиято цел е да се подреждат в листите, с цел да стават депутати, а се борят в името на една кауза  и тя е България.

" Точно заради тази причина ние се дръпнахме в страни, давайки опция другите ни лица да покажат своите качества. Опитахме се да дадем образец и на останалите политици, които към този момент са омръзнали до болежка на българите. Плодът на този наш опит да обединим патриотичните обединения в страната е точно Коалиция " Българските патриоти “.

Красимир Каракачанов сподели още, че главната идея на патриотичното обединяване е запазване на България.

" Искаме татковина, в която нашите деца живеят свободно, а не като малцинство. Политиката, която беше водена в продължение на 30 години бе такава, че дискриминираше българите, а не ромите, които в този момент съдят страната ни, с думите, че живеят в дискриминация. Напротив, тъкмо те бяха толерирани. Научиха ги, че имат единствено права, само че никой не ги научи, че имат и отговорности. Същите тези хора вършат деца без никаква отговорност към тях. Те трансфораха раждането в специалност  за източване на обществените фондове. Всичко това обаче е за сметка на тези, които работят и  които заплащат налози “, безапелационен бе Каракачанов.

Той уточни, че на 11-ти юли българите могат да дефинират бъдещето на децата си или да си останат у дома, а изборът е в техните ръце.

" На 11-ти юли е следващият изпит, който няма да е нито първия, нито последния за нас. Той обаче е следващ и е доста значим. Искам да подчертая и още нещо, което за нас е доста значимо. Ние не разделяме българите на наши и ваши. На нас са ни скъпи всички сънародници, без значение дали живеят в България или са избрали да живеят в чужбина. Не вършим закони за едните или за другите, тъй като всеки българин е от знаение, само че по-важното е всички да са равни.

Някак незаслужено е българите в страната да гласоподават машинно и да нямат опция, до момента в който гласоподавателите на Движение за права и свободи в Турция да гласоподават с хартиена бюлетина, единствено тъй като не знаят български и не могат да четат или пишат. Е, следователно, за какво още веднъж ги улесняваме? И се получава по този начин, че с гласовете на една непозната страна се взема решение нашето бъдеще, тук и в този момент  в България.

И в случай че това не ни прави усещане, аз не знам какво друго би могло да се случи, с цел да се събудим и най-сетне да кажем – стига към този момент. Всичко зависи от нас и е време да вземем бъдещето си в личните си ръце “, сподели в умозаключение Красимир Каракачанов.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР